Caravan Salon Düsseldorf 2015

Wij zijn van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 6 september vertegenwoordigd op deze magnifieke beurs. Ton Janssens staat voor u klaar op de stand van Sprite Caravans in Hal 12 stand B47, Jurgen Janssens ontvangt u graag op de stand van Roller Team Campers Hal 10 stand A18 -01-02- en de Roller Team Buscampers in Hal 15 stand B47.

Op slechts 45 minuten met de auto vanaf Venlo vindt u in Düsseldorf de grootste Camper en Caravan beurs van Europa genaamd “Caravan-Salon“. Al het 2016 nieuws en beursaanbiedingen van Roller Team, Sprite, Caravelair en Knaus is daar te bewonderen.

Klik hier om naar de website van de Caravan Salon Dusseldorf te gaan ->

’s Werelds grootste beurs voor campers en caravans

De totale caravaning-branche komt van 29 augustus tot en met 6 september 2015 (vakbezoekersdag op 28 augustus) in Düsseldorf bij elkaar. CARAVAN SALON biedt als dé toonaangevende beurs voor campers en caravans een uniek overzicht van de mobiele vrijetijd. “Bezoekers kunnen zich verheugen op een compleet overzicht van de markt, talrijke wereldpremières en vele innovaties. De vraag van bedrijven naar standruimte was dermate groot, dat de hallen al vroeg in het planningsproces zijn volgeboekt,” aldus een enthousiaste Stefan Koschke, projectleider van CARAVAN SALON. In elf hallen en op het buitenterrein van het beursterrein in Düsseldorf zullen op circa 195.000 vierkante meter 590 internationale exposanten met 130 caravan- en campermerken presenteren – dit aanbod is uniek en betekent wederom een stijging van het record van vorig jaar.

Nieuwe hallen-indeling voor een betere oriëntatie

De gestage groei van CARAVAN SALON vraagt om een nieuwe indeling van de hallen. We willen de bezoekers een overzichtelijke structuur met een duidelijke segmentering, snelle oriëntatie en korte looproutes aanbieden. Daarom hebben we besloten om de bezetting van de hallen te optimaliseren waardoor we een nog grotere verscheidenheid kunnen tonen,” legt Koschke uit. Het segment ‘Toebehoren’ met de thema’s tenten, vouw- en tentcaravans, campinguitrustingen, outdoor-producten en vrijetijdsartikelen verhuist naar hal 5, het segment ‘Toerisme’ met camping- en caravanstaplaatsen maar ook reisbestemmingen is in de naastgelegen hal 7, direct bij Ingang Noord te vinden.

Bij de voertuigcategorieën ‘bestelauto’s’ en ‘vans’ is sinds jaren een duidelijke groei waarneembaar. Deze compacte voertuigen zijn zowel bij gezinnen als bij koppels van alle mogelijke leeftijden uitermate populair daar ze ook in het dagelijks leven te gebruiken zijn. Om tegemoet te kunnen komen aan de gestegen vraag van exposanten, zullen de bestelauto’s en vans naar hal 15 worden verplaatst. In hal 13 zijn als vanouds her de industriële toeleveranciers te vinden terwijl de hallen 9 tot en met 12, 14, 16 en 17 voor caravans en campers zijn gereserveerd. In totaal zullen meer dan 2.000 vrijetijdsvoertuigen worden gepresenteerd – dit vindt men alléén op CARAVAN SALON.