Eén van de meest verkochte merken in Europa!

Auto-Roller AlkoofRoller Team is een toonaangevend merk in campers en een grote speler op de Europese markt. Roller Team is de dochteronderneming van het Franse Trigano S.A. en gevestigd in het hart van het mooie Toscane.

Gegarandeerde kwaliteit

U staat er wellicht niet bij stil, maar er is al veel gebeurd voordat uw Roller Team camper de weg op mag. Nadat met veel zorg een prototype is gemaakt wordt deze volgens de strengste normen getest op een speciaal daarvoor gebouwd testcircuit met keien, gaten, vluchtheuvels, steile helling, enz. Waterdichtheid staat hoog in het vaandel bij Roller Team. Daarom zijn uitge-breid metingen verricht in een vriescontainer, een windtunnel en een aange-paste sproei-installatie om deze te testen en te perfectioneren. De campers van Roller Team zijn dan ook de enige waarbij u 6 jaar garantie op tegen lekkage krijgt!

Auto-Roller AlkoofDaarna wordt de camper in de praktijk getest door een aantal doorwinter-de campergebruikers die er door heel Europa maar liefst 25.000 km mee reden. Alle bevindingen worden genoteerd en zonodig zijn er aanpassingen gedaan. U kunt er dus van op aan dat uw Roller Team een volwassen camper zonder kinderziektes is; gemaakt om ook onder de moeilijkste omstandigheden in alle vrijheid te reizen!

Gegarandeerde veiligheid

Campers van Roller Team zijn niet alleen op het gebied van design een hoogstandje; ook op het technisch vlak is perfectie de norm. Elke camper wordt geleverd op een aangepast camper-chassis waardoor een absoluut veilig weggedrag gegarandeerd kan worden!
Kom gerust eens vrijblijvend kijken naar de Roller Team campers in onze showroom!

Geschiedenis over Roller Team Campers

Een relatief jong merk van de Trigano Group , heeft al snel een naam verworven in heel Europa en is marktleider in Italië , het is altijd een pionier geweest in nieuwe oplossingen die de camper een toegankelijke goed voor iedereen hebben gemaakt, het aanbieden van een concurrerend en technologisch geavanceerd product.

Service

Waar zie je het Roller Team logo ziet, kunt u rekenen op hoogwaardige producten en uitstekende service : een intensief servicenetwerk met meer dan 200 verkooppunten en service centers in Europa, accurate en tijdige voortdurende training van de verkopers, bekwaam en meertalige personeel, en een onderdelenmagazijn toegankelijk voor online bestellingen.

Het product

Een product dat als gevolg van belangrijke technologische investeringen in onderzoek en ontwikkeling, die hebben geleid tot het ontwerp en de bouw van kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en functionele campers, en geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen voor iedereen toegankelijk door hun gunstige prijs heeft gemaakt.

Design

Een stijl die Italiaans design uitstraalt, de verstandige keuze van de materialen en de zorg voor elk detail, om de meest aangename aspecten van het reizen te ervaren.

Keuze

Een keuze uit alkoof of half-integraal modellen, met of zonder hef-bed, en van campers en buscampers. Zesendertig modellen, allemaal verschillend qua opmaak, specificaties, technische uitvoering en prijs, zodat aan alle eisen voldaan kan worden.

Tests

Een camper is een zeer belangrijke aankoop. Hierom biedt Roller Team betrouwbaarheid, veiligheid en robuustheid : voertuigen die bestand is tegen de tijd en alle soorten weersomstandigheden , voldoet aan alle internationale normen, die kwaliteitscontroles en veiligheidscontroles ondergaan in iedere productiefase , in aanvulling op een reeks van proeven en testen vóór levering aan de klant.

  • Gas testsysteem uitgevoerd door gecertificeerd personeel in overeenstemming met de Duitse DVGW procedure
  • Elektronische wegen van de voertuigen en de afgifte van de relevante certificering
  • Functioneel, esthetisch en lawaai controles
  • Waterdicht test tegen lekken
  • Aerodynamisch windtunnel testen om de stabiliteit en de prestaties te optimaliseren, weertesten
  • Weertests om prestaties te controleren in extreme warme / koude temperaturen

Referenties

Geïntegreerde kwaliteit , milieu en veiligheid managementsysteem certificatie.

  • UNI EN ISO 9001 voor kwaliteit en UNI EN ISO 14001 voor het MILIEU een certificering die Roller Team heeft verkregen , de enige Italiaanse sector onderneming en Europees marktleider in de sector, voor de verdiensten met betrekking tot productieprocessen , continue verbetering als een product – gerichte cultuur , klanttevredenheid te eisen van de klant te voldoen , de keuze van materialen, energiegebruik en milieubescherming en respect.
  • OHSAS 18001 VEILIGHEID certificering met betrekking tot de bescherming van gezondheid.

Productiemethode

Een exclusieve productie in de Europese outdoor sector: Lean Production, een productieproces dat de productie complexiteit reduceert tot een minimum, gericht op flexibiliteit. Trefwoorden : constante verbetering , controles in de eerste productiestadia , optimalisatie van de productie , ontvankelijkheid voor de marktvraag en produceren alleen wat de klant vraagt , met de grootste mogelijkheid van het aanpassen van het voertuig .

Missie

Een merk met een lange ervaring en een sterke persoonlijkheid , die in staat is haar waarde lange tijd te behouden en klanten een ruime keuze te bieden aan voertuigen tegen een betaalbare prijs, maar ook de mogelijkheid om vrij en veilig met hun familie te reizen.

Mensen die kiezen voor een Roller Team maken een waardevolle keuze in termen van kwaliteit, betrouwbaarheid en service.