NIEUWS! Roller Team 2018

Roller Team 2018

Auto – Roller

Als eerste de serie Auto Roller, welke de meest populaire en scherp geprijsde serie is binnen Roller Team. Auto Roller blijft nagenoeg hetzelfde. Er worden 3 ‘Special Editions’ toegevoegd welke bijna net zo rijk zijn uitgerust, maar zeer gunstig geprijsd zijn!

Zefiro

Als laatste de Zefiro serie welke in het nieuwe modeljaar compleet gewijzigd wordt. Een prachtig design met lichtere contrasterende kleuren. Maar liefst 9 nieuwe indelingen met als klap op de vuurpijl 6 modellen als Vol-Integraal. Ook ALDE verwarming behoort vanaf nu tot de mogelijkheden.

Granduca

De in 2017 compleet vernieuwde luxe serie Granduca blijft voor 2018 grotendeels ongewijzigd. Dit tijdloze lichte interieur met Italiaans design zette wederom een trend.

Livingstone

Vervolgens de Livingstone buscampers. Deze serie blijft vrijwel ongewijzigd, de Sport en Prestige serie wordt uitgebreid met een type 4, welke een hele grote koelkast heeft. Er komt een speciale ‘Limited Edition’ welke door Fiat in een speciale Abarth kleur geleverd word.

Triaca

De Pegaso en Magnifico serie verdwijnen vanaf dit modeljaar bij Roller Team. Hiervoor in de plaats komt de Triaca serie. Een serie met vooral veel ruimte waarin functionaliteit en flexibiliteit voorop staan.

Huisshows en Open Zondagen bij Caravan & Camper Center

Caravan & Camper Center is geopend op zondag 18- en 25 oktober

Oktober is dé kampeermaand van het jaar! Wij pakken uit met de laagste prijzen van Europa tijdens de weekends van 17/18 oktober én 24/25 oktober. Voordelig nazomeren en volgend jaar lekker genieten? Dat doe je bij natuurlijk bij Caravan & Camper Center!

Enkele beursaanbiedingen blijven nog van kracht tot en met zondag 18 oktober!

Wij zijn bijna de hele kampeermaand oktober voor u geopend!

  • 14- t/m 18 oktober geopend
  • Zaterdag 17 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 18 oktober van 11.00 tot 16.00 uur
  • 21- t/m 25 oktober geopend
  • Zaterdag 24 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 25 oktober van 11.00 tot 16.00 uur

De caravan is weer helemaal hip & happening en de kampeerauto is populairder dan ooit. Sinds januari dit jaar zijn er zelfs 10% meer nieuwe caravans verkocht dan vorig jaar. De economie groeit, de huizenmarkt trekt aan en de banen-markt krabbelt weer op: het consumentenvertrouwen is terug. Het gaat goed met Nederland en dat vieren we met de laagste prijzen van Europa tijdens de ‘oktober=kampeermaand’-actie. Kom naar onze showroom en verbaas je over de noviteiten voor alweer de vólgende kampeervakantie!

Graag tot ziens op de Huisshows van Caravan & Camper Center!

Bekijk alle Roller Team camper modellen op de website van Caravan & Camper Center ->

Roller Team 2016 in de showroom

De eerste Roller Team modellen 2016 staan in de showroom

In de showroom bij Caravan & Camper Center (vlakbij Eindhoven) zijn de eerste Roller Team 2016 modellen gearriveerd. Dit betreft de Auto-Roller 264 TL, de Granduca 286 TL en de Magnifico 265 TL. Daarnaast zijn er buscamper te bekijken waaronder de prachtige Livingstone DUO Linea Bianco.

Bekijk hier alle Roller Team 2016 modellen:

http://caravancampercenter.nl/product-categorie/campers/roller-team/

 

 

Roller Team 2016 nieuws

Roller Team 2016 nieuws

ROLLER TEAM 2016 (HAL 10 / STAND A 18)

Roller Team Livingstone DUO Linea Bianco (1)Voor het komende modeljaar plannen de Italianen een stijging van ongeveer 20 procent op de Duitse markt.

Daarom werd de carrosserie herzien en de eerder gebruikte ExPS-technologie verder ontwikkeld. Hoewel het gewicht van het dak, de vloer en de wanden afnam, kon de stijfheid worden verhoogd. De opbouw is nu volledig uit polyester-schuim-sandwich vervaardigd, en het dak bestaat uit één stuk. Alleen voor de bevestiging van het hefbed zijn nog steeds houten lijsten nodig.

Door een andere manier van meubelbouw is de luchtcirculatie achter de kastjes verbeterd. Naast een duidelijk verminderde condensvorming kwam die vooral de warmeluchtdistributie ten goede.

Roller Team wil met een goede standaarduitrusting klanten winnen. Met airconditioning, cruise control, achteruitrijcamera of zonnepanelen krijg je extra’s die bij andere fabrikanten doorgaans moeten worden betaald.

Roller Team Magnifico 265 TL 19In totaal introduceert Roller Team vijf nieuwe indelingen. Een bijzonderheid is de Zefiro 274 TL, die met maximaal zeven zit- en slaapplaatsen vooral voor verhuurders en grote gezinnen interessant is.

Ook nieuw is een lay-out met de badkamer achterin en twee eenpersoonsbedden ervoor.

Wij zijn van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 6 september vertegenwoordigd op deze magnifieke en grootste kampeer-beurs ter wereld. Jurgen Janssens ontvangt u graag op de stand van Roller Team Campers Hal 10 stand A18 -01-02- en de Roller Team Buscampers in Hal 15 stand B47.

ANWB KcK Camper van het Jaar 2013 nu ook te huur

Vanaf heden bij ons te huur, gloednieuwe buscampers van het bekroonde merk Roller team. Uiteraard met alles erop- en eraan! De Livingstone buscampers zijn te huur bij onze partner Rentac Camper & Caravan verhuur

Lees meer